Varenda dag av vintern vill jag nyttja på bästa sätt, dvs på hundsläden. Idag körde jag dom unga hundarna på en tur i finvädret. Lite nysnö, några minusgrader och blåst som drev in snö i spåret. Helst perfekt tyckte jag, det är så vackert när snön ryker omkring hundarna och det var bra träning för unghundarna att hitta igen dom igendrivna spåren.

En promenad med Roxy och lite trädfotograferande var inte dumt det heller. Jag har sedan suttit och lagt in bilder och text i den blivande webbshoppen. Roxy ligger vid fötterna och jag fick en ide´när jag ser hennes prickiga svartvita kropp. Hennes vorstehkropp har ett fint mönster och jag ska göra ett fat med Roxymönster när jag får tid. Det kom en sändning med nytt glas idag och där finns bland annat en del vita glasskivor som borde passa till det.

Imorgon blir det hundkörning på morgonen men sedan tyvärr en eftermiddag i bilen. Jag tänker fara till Luleå på en inspirationskväll om löpning, skor och skoinlägg. Det vore en bra att kunna börja springa igen. Eller åtminstone kunna gå utan att det känns som att man har glasbitar i skorna. Men det krävs en hel del tur för att det ska bli möjligt. Jag har artros i fingrarna och fötterna. Speciellt i fötterna. Dom ser för jävliga ut faktiskt, inte några fötter som man vill visa upp i sandaler eller snyggskor. Ont som bara den gör det och om jag har tur gå det att göra nått inlägg till skorna så jag kan springa i sommar. Skulle tro att jag gått mer än en normal livstids steg redan och stått på släden mycket mer än vad som är vanligt. Jag har alltid varit i farten varje dag hela mitt liv och vill fortsätta så. I höst ska jag gå milatals med Roxy på fågeljakter och det är bra att ha som målsättning. Fördelen med att det är just artros som blev ”min” sjukdom är att det inte blir sämre av att man rör sig. Det gör bara ont, men när det gjort som ondast så blir det bättre! Så nu ska det spenderas pengar på skoinlägg, jag är beredd att prova alla som finns för nån fotoperation ska det inte bli än på många år.