En början på min webshop finns nu ute på hemsidan. Den är inte färdig, men går att handla från redan nu. Mer bilder på de saker som finns i olika färger måste fixas och lite annat för att få shopen snygg behövs göras.  Men som sagt, en början är det och jag hoppas ni gillar och tipsar vänner om min sida så fler hittar shopen.
Jag kommer att lägga ut bilder på allt nytt jag gör och tanken är att mina kunder ska få det enklare att beställa och se vad som finns till salu för tillfället. Det ska bli mycket enklare än mitt tidigare system med att skicka bilder och mail om man vill köpa tex ett Huskyhalsband i blått. Bara kolla i shopen och klicka det i kundvagnen och sedan kommer halsbandet med posten.

Glas kommer att fortsätta att finnas hos mina återförsäljare. Så även i fortsättningen hoppas jag att ni tittar in hos dem. Och om man har vägarna förbi så går det att handla även från ateljén som är öppen enligt överenskommelse som alltid tidigare.
Mitt sortiment ska utökas med keramik/stengods under sommaren. I juni tror jag det ska börja finnas keramik i min shop. Måste bara lära mej lite mer om detta nya material och det ser jag verkligen fram emot! Ugnen är på plats men allt ska flyttas under sommaren när vi får den nya ateljén klar. Nu har vi börjat isolera innerväggarna och det är riktigt roligt. Det tar mycket längre tid att bygga själva men det är kul.

Jag fick mer virke till de lampor jag gör av återvunnet trä och glas. En snäll granne i byn gav mej lov att ta fina gråbrädor från en koja vid en tjärn i skogen. Min man Micke och sonen Erik for idag på nästan sista skoterföret och hämtade brädorna.