Idag har jag egentligen inte gjort så mycket. Men det jag gjort är något som är viktigt för att jag ska trivas och kunna få saker gjorda när ugnarna och allt till slut kommer på plats. Jag har börjat möblera och sätta in lite mattor och gardiner i ateljén. Vi har köpt gamla (helt otroligt billiga) teakmöbler från 60-talet och jag verkligen älskar detta träslag. Och eftersom jag är född på sextiotalet så tänkte jag att det passar bra med de här möblerna i min ateljé.

Jag gillar vissa färger mer än andra. Dom färgerna har återkommit på olika sätt hela mitt liv, i olika saker jag har och har gjort. Falurött som alla uthusen på dom gårdar jag bott på och varmt gul färg på huset jag bodde i när jag växte upp. Rött, rosa och en del varma gulrosa nyanser som min blommande hibiskus. Dom färgerna tillsammans med gröna och blågrå/grå nyanser ger lugn och energi på samma gång. Jag till och med klär mej helst i dom här färgerna. Och jag är så nöjd med den stämning dom ger i den nya ateljén.

Imorgon blir det att fortsätta bygga. Många små tidskrävande saker att göra, lister, fläktar och ventiler ska sättas in och rum för slipmaskiner och drejning mm är kvar att göra. Och elektrikern har mycket att göra när han kommer!