Nu äntligen har det mest sannolika skälet till att min glasugn höll på att ta eld hittats. Ett litet svart relä kan vara orsak till hela eländet. Ugnen värmde på högsta effekt utan att slå om till att svalna. Allt var för varmt, luften, glaset och ugnen. Det luktade varmt tapetklister i rummet och jag har nästan inte vågat använda den andra ugnen heller då Stefan bor i huset på helgerna.

Jag har målat golv och tapetserat i nya ateljén och gjort småsaker som jag ändå tänkt göra, i väntan på det lilla reläet som borde komma nu i veckan.

Stefan är på sjukhus och borde få komma hem på torsdag om det går bra. Det blir skönt att få hem honom. Micke turas om med hans assistenter att vara i Sunderbyn och jag är här med alla våra hundar. Har gjort ett vindspel till att hänga upp ute på Stefans bro. Hoppas han höra det då han kommer hem. Eller så gör jag ett till och säljer det här… Det var roligt att tillverka 🙂