Vårvintern fortsätter och vi har fina soliga dagar, mycket jobb och nöjda, glada gäster. Det är riktigt kul att jobba med turismen och det har varit på nyheter om den norrbottniska framgången med den stora ökningen av gäster till främst Tornedalen. Även här går det rätt bra och vi har alla lagom mycket jobb verkar det som. Vintern är våran finaste tid och även om klimatet är lite märkligt så har vi snö och kyla så det räcker. Även norrsken har det varit bra med och många nätter är det färggrannt på himlen.

Jag har börjat fundera på växthusbygget. Det enda jag saknar från min hemgård i Luleå är mitt fina jätteväxthus. Och det blir inte mindre saknad med tiden, utan mer! Jag måste ha ett växthus, så är det bara. Så stort som möjligt och med en kamin och vatten och el. Jag nöjer mej inte längre med att odla i fönsterbänkarna och ha växtlampor på hela övervåningen. Det är ok att odla så när jag försår olika blommor mm. Men det måste gå att få ut mina växter i växthus senast i början av maj. Därför letar jag fönster i annonserna. Men det blir nog lättare att hitta senare när vädret gör att folk törs byta fönster. Så är det någon inom rimligt avstånd från mej som vill bli av med gamla fönster så vet ni att jag gärna köper dom.

En ny tröja blev klar ikväll. Rosa, lite violett och vitt mönster och en fin gråaktig bottenfärg. Jag lägger ut den i min shop ( shop) och börjar sticka nästa ulltröja imorgon kväll. Denna gång i blå och grå färger.