Jag är tidsoptimist. Ofta får jag får problem med att hinna det jag tror att det finns gott om tid till. Jag har hunnit fara ner till Luleå två gånger den här veckan. Köpt byggmaterial och tapeter till nya ateljén. Egentligen köper vi det mesta av byggmaterialet här i Arvidsjaur. Men priset på gipsskivor var för bra på Byggmax för att hålla sig till principen att handla här i Arvidsjaur. Roligt ska det bli att få sätta upp tapeterna när vi senare kommer så långt. Jag gillar verkligen sånt. Man ser resultatet direkt och oftast blir det ju fint. Men två hela dagar har gått åt till att göra det och därför är tidsbristen skrämmande lik tentapaniken från min tid som student. Mässan är nästa helg och inte har jag hunnit allt jag behöver göra.

Jag har inte lärt mej planera min tid och kommer nog inte heller att göra det ser det ut som. Men på nått märkligt sätt blir saker gjorda och nästan alltid i tid. Har monterat ihop tre nya lampor ikväll och det blir fler om allt går väl imorgon. På morgonen är det möte med Företagarna i Arvidsjaur. Det är min tur att presentera våra företag, Nymånen Hundspann och även konsten och min firma Art Expedition. Jag gruvar mej inte för att prata inför andra, jag hoppas mina företagarkollegor vill lyssna och tänker berätta om hur vår livstil blivit vårt företagande. Själv gillar jag att lyssna på andra och dessa träffar med turism- och andra företagare är roliga att vara med på men tyvärr är det svårt under vintern då vi jobbar från tidigt till sent.

Snön smälter nu med en väldig fart och det börjar vara blött överallt. Brunt smältvatten syns på varenda myr. Våren är inte nån vacker tid. Det är bra att den är kort och effektiv här. Men man ser lite mer fåglar för varje dag och det gillar jag. Hunden Månas mage växer och vårvalpar är inte fel, jag längtar efter dom och hoppas allt går bra.