Nu är mässan avklarad. Det blev efter många om och men en väldigt lyckad mässa mycket tack vare hjälpsamma och trevliga mässarangörer. En blåsig och kall torsdag höll på att bli min enda mässdag. Blåsten gjorde allt svårt och det tog lång tid att få klar montern. Hela tiden kämpade vi mot vind som slet i tältduken, välte bord och allmänt gjorde det svårt för oss. När allt var klart och jag gick en snabb sväng för att hitta mej mat så blåste det ännu värre. När jag kom tillbaka till montern var tältet borta. Jag blev less och packade ner allt glas igen. Kände att det inte var värt att riskera att allt jobb skulle vara i onödan om lamporna gick sönder. Några av mässpersonalen kom förbi och såg vad som hänt. Dom blev bekymrade över att jag skulle ge upp så dom erbjöd sig att ordna en ny plats till min monter och även hjälpa mej att stormsäkra mässtältet.

När den nya montern var på plats satte jag upp lite av mina saker. Jag orkade inte fixa till montern en gång till utan efter att min hund var visad klart på utställningen som var samtidigt som mässan så for vi hem. Jag hade inte tänkt åka dit på fredag men efter att ha sovit på saken och druckit en hel del kaffe, så for jag. Det var en kall och blåsig dag men jag är glad att jag for till mässan. Arrangörerna hade gjort ett bra jobb så mitt tält stod kvar.

Lördagen, sista mässdagen, blev den bästa. Vädret var mycket bättre, ingen blåst och till och med lite sol ibland. Folk var på gott humör och några lampor blev sålda. Jag är nöjd med mässan och återkommer nog nästa år.

Idag har jag för första gången på över en månad kunnat köra mina hundar igen. Det är otroligt roligt även om det var med fyrhjulingen. Mitt dåliga knä går att stå på och jag kan gå hyfsat. Det finns hopp! Jag kommer att försöka träna hundarna hela sommaren så att jag kan köra långa sträckor redan tidigt på hösten i år. Och naturligtvis ska mitt knä fortsätta att tränas, motivationen är att kunna stå på släden när snön kommer.