Publicerad den

Vintermarknad i Strömsund (Råneå) 13 november

På lördag 13 november är det vintermarknad i Strömsundshemmet kl 11.00 till16.00 och jag kommer att vara där. Hantverk av lokala tillverkare och en massa mat. Även tomte och andra roliga saker för barn ska det bli.

Jag har med mej nya vägglampor, ljuslyktor i olika storlekar och färger. Halsband och örhängen och stickade ulltröjor, och om bränningen lyckas inatt så har jag också några saker av stengods.

 

Publicerad den

Marknad i helgen, 21-22 augusti på Strömsundshemmet

Äntligen en marknad som blir av! Jag kommer att vara där med mina stickade tröjor och mycket av mitt glas. Vägglampor och ljuslyktor. Halsband och örhängen. Och lite annat.

Det har varit en lång, tråkig pandemitid och jag har saker som inte blev sålda före pandemin. Därför tänkte jag ha med mej LJUSLYKTOR av olika färger och varianter, som jag ska ha REA på under marknaden. Och HALSBAND som jag säljer för bara en billig peng (100kr/st oavsett tidigare pris). Vill göra plats i ateljén för att jobba med nya saker igen.

Jag har dessutom med mej mina Norrskens- och Midnattsolsmycken. 390 kr för halsbanden och 340 kr för örhängen som passar till. Vägglampor tar jag också med några stycken.

Här är några bilder på en del av det jag tar med för att sälja på marknaden i Strömsund/Råneå:

Publicerad den

21 Juli 2021

 

Min nya hemsida

Sidan blir annorlunda än den tidigare (som tyvärr skar ihop på något vis för att det program jag använde var urgammalt). Det blir nästan som en blogg, jag gör nya inlägg här då och då. Jag hoppas ni som besökte min förra sida och följer mej på min Fb (Birgitta Sandin) och Instagram (artexpedition) även vill titta in här ibland.

Jag har jobbat ganska lite i ateljén under sommaren. Vi bygger ut huset och det tar just nu nästan all vår tid. Och även våra hundar tar sin tid, så glaset får vänta lite. Men jag längtar väldigt mycket efter att börja med olika saker jag vill göra och har beställt material till. Så när grunden till utbyggnaden är klar, då kommer det att bli mycket glas gjort! Jag har flera fina lampglas färdiga men har inte hunnit montera dem ännu. Ska hämta material (rönnträ) till fästen för glasen och sätta mej och tälja när det kommer en ledig stund.

Jag fortsätter att lägga ut saker här när jag har något nytt att visa/sälja. Snart har jag en fin tröja av isländsk Lettlopigarnet till salu.