Publicerad den

21 Juli 2021

 

Min nya hemsida

Sidan blir annorlunda än den tidigare (som tyvärr skar ihop på något vis för att det program jag använde var urgammalt). Det blir nästan som en blogg, jag gör nya inlägg här då och då. Jag hoppas ni som besökte min förra sida och följer mej på min Fb (Birgitta Sandin) och Instagram (artexpedition) även vill titta in här ibland.

Jag har jobbat ganska lite i ateljén under sommaren. Vi bygger ut huset och det tar just nu nästan all vår tid. Och även våra hundar tar sin tid, så glaset får vänta lite. Men jag längtar väldigt mycket efter att börja med olika saker jag vill göra och har beställt material till. Så när grunden till utbyggnaden är klar, då kommer det att bli mycket glas gjort! Jag har flera fina lampglas färdiga men har inte hunnit montera dem ännu. Ska hämta material (rönnträ) till fästen för glasen och sätta mej och tälja när det kommer en ledig stund.

Jag fortsätter att lägga ut saker här när jag har något nytt att visa/sälja. Snart har jag en fin tröja av isländsk Lettlopigarnet till salu.