Lampor

Vägglampor och glastavlor

Mina vägglampor och tavlor är handgjorda och därför aldrig exakt likadana. Jag gör glasen i stl 31 cm h x  20 cm b. När glaset är bränt en gång slipas det och därefter bränns det minst en gång till och böjs i en bränning med lite lägre temperatur än då jag gör motiven. Därefter monteras glaset på en bottenplatta av återvunnet trä. Fästena som håller glaset på plats är täljt av rönnträ. De vita glasen har färger i bakgrunden som framträder när lampan är tänd.

Man ska endast använda LED-glödlampor i mina lampor. Dom är avsedda som väggprydnader och är vackrast med en svag belysning.

Köpa lampa

Jag visar här några av mina lampglasmotiv och några av dom färger jag gör dom i. Om man vill beställa en lampa så kan man kontakta mej och fråga vad som finns för tillfället.

Bilder

Mina bilder gör jag av konstglas CEO90 och olika färgade glaspulver. Dom bränns mellan varje färgskikt och tar oftast väldigt lång tid att få färdiga. Jag har några favoritmotiv och ett av dem är vintervita harar. Andra bildmotiv jag gillar att göra är hundar och fåglar. Skog och norrsken är också motiv jag tycker om. Bilderna säljs oftast på någon mässa eller utställning. Jag gör inte bilder på beställning.

Jag svarar på sms och mail. Det går även att ringa mej,